Anasayfa / Haberler
Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

"Yazımda Kardeşlik Var" İstanbul Yaz Kampı Kapanış Programı yapıldı

"Yazımda Kardeşlik Var" İstanbul Yaz Kampı Kapanış Programı’nda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ailenin önemine değinerek, “Öyle kötü niyetli gruplar var ki, ailesiz bir hayat tasavvur ediyorlar. Ailesiz bir hayatı tasavvur edebilir miyiz, annesiz, babasız, akrabasız bir hayat olur mu?” dedi.

Yeni atanan İstanbul Müftüsü göreve başladı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’nın göreve başlaması dolayısıyla düzenlenen programa katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, din istismarının hiçbir zaman ihmal edilmemesi gereken konuların başında yer aldığın kaydetti.
Detay

Cuma Hutbesi: “Cuma Namazı ve Adabı”

“Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.” (Cum’a, 62/9)