Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kastamonu Valiliğini ziyaret etti

28 Eylül 2024 Cumartesi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi programa katılmak için geldiği Kastamonu’da valiliği ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kastamonu Valiliğini ziyaret etti

Valiliğe gelişinde Vali Meftun Dallı tarafından karşılanan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, valilik şeref defterini imzaladı.

Kastamonu’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Erbaş, “Sizlerin mülki amirliğinde, rehberliğinde, önderliğinde müftülüğümüz, bütün hocalarımız imamlarımız, vaizlerimiz, Kur’an kursu hocalarımız, müezzinlerimiz Kastamonulu kardeşlerimize din hizmetlerini en doğru bir şekilde ulaştırmaya gayret ediyorlar. Toplumumuzu sahih dini bilgiyle buluşturuyorlar. Bunun da yolu camiler ve Kur'an kurslarıdır.” dedi.

Başkan Erbaş, bugün Kastamonu’da 4-6 yaş Kur’an kursu ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın üniversite yurdunu açacaklarını ve bir Kur’an kursunun da temelini atacaklarını söyleyerek, hayırlı olmasını diledi.

Vali Dallı da ziyaretinden dolayı Başkan Erbaş’a teşekkür etti.

Ziyarette, Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin de hazır bulundu.