“Şehitlerimiz ve mazlumlar için duadayız”

4 Ekim 2024 Cuma

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, yarın yatsı namazında tüm camilerde şehitler ve mazlumlar için dua programı yapılacağını duyurdu

“Şehitlerimiz ve mazlumlar için duadayız”

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları yatsı namazındaki dua programına davet ettiği sosyal medya paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

“Şehitlerimiz ve mazlumlar için duadayız. Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında 5 Ekim Cumartesi günü yatsı namazında şehirlerimizin kalbi camilerimizde buluşuyoruz. 81 il ve ilçelerimizde düzenlenecek olan bu büyük buluşmaya başta gençlerimiz olmak üzere bütün kardeşlerimizi davet ediyorum. Yüce Rabbimiz kavli ve fiili dualarımızı kabul eylesin.”