22 Ekim 2024 Salı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hatay’da ziyaretlerde bulundu

• Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hatay’da ziyaretlerde bulundu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hatay Şubesi’nin açtığı TDV Güzel İşler Merkezi, İyilik Çarşısı, Hz. Hatice (r.a.) Yatılı Kız Kur’an Kursu ve İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.

Valiliğe yaptığı ziyaretin ardından Antakya ilçesindeki Müftü Ömer Faruk Bilgili Geçici Konaklama Merkezi’ne gelen Başkan Erbaş, burada TDV Güzel İşleri Merkezi bünyesindeki terzi atölyesi, kitap kafe ve üretim atölyesini gezerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Görev yapan personellere çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Erbaş, İyilik Çarşısı’na yaptığı ziyaret sırasında depremden etkilenen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Hz. Hatice (r.a.) Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle de bir araya gelen Başkan Erbaş, aynı binada bulunan İl Müftülüğünü de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında Müftü Mevlüt Topçu’dan bilgi aldı.

Ziyaretlerinde Başkan Erbaş’a Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafiz Osman Şahin ile Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman da eşlik etti.