9 Nisan 2025 Çarşamba

Diyanet ile Mehir Vakfı’ndan Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet ile Mehir Vakfı’ndan Gençlere Evlilik Desteği

 

  • Diyanet ile Mehir Vakfı’ndan Gençlere Evlilik Desteği

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı ile Mehir Vakfı arasında yapılan işbirliği kapsamında, toplu nikah merasimleriyle gençlere maddi ve manevi destek sunacaklarını belirterek, bu çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Erbaş, görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 yılının ‘Aile yılı’ olarak ilan edilmesi münasebetiyle ailenin korunması ve gençlerimizin evliliklerine katkı sunma noktasında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak Mehir Vakfı ile işbirliği protokolü imzalamıştık. Bu işbirliği kapsamında milletimize önemli destekler sunuyor, ülkemizin farklı noktalarında gerçekleştirdiğimiz toplu nikah merasimleri ile gençlerimizin en mutlu anlarında yaşadıkları zorlukları kolaylaştırmak için maddi ve manevi tüm imkanlarımızla onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar artarak devam edecek İnşallah. Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun.”